Servicii

Welde Romania - Servicii de prelucrare

Welde Romania ofera prin puctele sale de lucru Timisoara, Cluj, Iasi si depozitul central Bucuresti, o paleta larga de servicii, prompte si de cea mai buna calitate, de prelucrare a placilor din lemn si HPL compact.

Avem la depozitul central Bucuresti un atelier dotat cu utilaje de mare performanta si precizie, o masina de taiat in pachet si una clasica, o masina de cantuit drept si una de cantuit suprafete curbe si un CNC.

Prin pregatirea intregului personal, suntem orientati spre a livra o calitate ireprosabila serviciilor noastre si mai ales in timpii promisi, consultanta profesionala, punand pe primul loc interesele clientilor.

Welde Romania - Servicii de prelucrare

În toate punctele noastre de lucru din Iasi, Timișoara si Cluj vă garantam o calitate superioara la serviciile de tăiere cu utilaje performante livrate de producatori europeni de top: Holz-Her si Felder.

Galerie foto prelucrate

Cu ce lucram:
 • Circular de taiat in pachet TECTRA 6120 Aceasta masina imbina tehnici de precizie precum ghidajul liniar si angrenajele rapide din tehnica CNC cu sistemul de constructie compact astfel garantam o precizie mare la taiere si de lunga durata.
  Centrul de comanda poate deservi si operatiunea de etichetare a placilor rezultate.
  Latimea de de taiere este de 3100 mm.
 • Masina de aplicat cant AURIGA 1308 Dotata cu agregate de prelucrare moderne si solide, cu functionarea complet automata a unitatilor de procesare, a axelor NC, agregate ce ofera o prelucrare de o inalta calitate a canturilor d-voastra iar prin aceasta se garanteaza de asemenea calitatea inalta a mobilierului executat.
  Aplicarea adezivului de inalta flexibilitate se face cu ajutorul tehnicii cu duze patentate pentru eliminarea optica a fugilor de adeziv, iar curatare automata a sistemului de adezivare se face semiautomat.
  Frezarea se face cu scule diamantate , ultimul stadiu al tehnicii, cu sistem de indepartare a spanului integrata, si mandrina patentata Pro Lock fara cheie.
  Se pot cantui placi de 8 pana la 60 mm grosime, minim 65 mm latime si 180 mm lungime, cu canturi cu sectiune transversala de max. 6 x 42 mm, cu inaltimea cantului de max. 65 mm.
 • CNC - Centru cu comanda numerica DYNESTIC 7507 Ample componente de automatizare optimizeaza procesele de lucru ale CNC-ului Dynestic si asigura o trecere mare a materialului.
  Agregat de frezare au cuplu mare, cu curbe de performante excelente si zgomot minim in timpul lucrului, iar agregatele de gaurit sunt proiectate pentru timpi de ciclu scurt si operatiuni variate.
  Dimensiunile de lucru sunt:
  Dimensiunea max. a pieselor pe masa de nesting: X = 4600 mm, Y = 2200 mm.
  Cota max. a cursei: X = 5545 mm, Y = 2490 mm, Z = 317 mm.
 • Circulare de formatizat FELDER K900 cu care avem dotate depozitele regionale pot executa de la cele mai simple comenzi pana la cele mai pretentioase, fiind dotate cu incizor, cu inaltiea maxima de taiere de 130 cm, cu posibilitatea taierii de la 90 la 45 de grade. Asteptam cu interes solicitarile dvs. pe mail catre colegii nostri din echipa de vanzari.

Produse

Welde Romania

Oferim, prin cele 5 depozite, o gamă diversă de placaje pentru multiple utilizării, în principal placaj Tego pentru construcții, placaj, PAL si MDF pentru producția de mobilă și uși, amenajări spații verzi, placaj profesional antiderapant pentru podele mijloace de transport auto, containere, scene, skate-parcuri, locuri de joacă, placaj pentru matrițe laserate, ambalaje, etc.

Promovăm în România cu prioritate produsele proprii, realizate în cadrul grupului de fabricile din Troyan, Bulgaria: placaj Tego pentru cofraje / placaj brut de plop pentru mobilă, ambalaje, etc. / placaj antiderapant, PFL pentru mobilă și ambalaje, dar și plăci produse în China, Indonezia, Belarus, Ucraina, Rusia, Austria, Cehia, Germania, etc.

Vezi film prezentare

Welde Romania