Welde Grup

Compania a fost fondata in anul 1989 de catre Ewald Welde si devine in scurt timp un important furnizor de cherestea pentru piata din Germania.

Incepand cu anul 1992 Welde GesmbH isi stabileste sediul principal in Austria, la Viena.

In prezent grupul desfasoara atat activitati de comert in mai multe tari din Europa, direct prin firmele sale din Austria, Ungaria, Cehia, Bulgaria si Romania sau prin partenerii sai traditionali, cat si activitati de productie de furnire in Romania, la Cernavoda, in Bulgaria, la Trojan si Serbia.

La fabricile din Romania si Serbia se produc furnire de plop, in principal, care apoi se utilizeaza la productia de placaj din Bulgaria.

Grupul totalizeaza peste 600 de angajati si o cifra anuala de afaceri de peste 45 mil. euro.

Din cadrul Grupului fac parte 4 unitati comerciale:

si trei unitati de productie:

Produse

Welde Romania

Oferim, prin cele 5 depozite, o gamă diversă de placaje pentru multiple utilizării, în principal placaj Tego pentru construcții, placaj, PAL si MDF pentru producția de mobilă și uși, amenajări spații verzi, placaj profesional antiderapant pentru podele mijloace de transport auto, containere, scene, skate-parcuri, locuri de joacă, placaj pentru matrițe laserate, ambalaje, etc.

Promovăm în România cu prioritate produsele proprii, realizate în cadrul grupului de fabricile din Troyan, Bulgaria: placaj Tego pentru cofraje / placaj brut de plop pentru mobilă, ambalaje, etc. / placaj antiderapant, PFL pentru mobilă și ambalaje, dar și plăci produse în China, Indonezia, Belarus, Ucraina, Rusia, Austria, Cehia, Germania, etc.

Vezi film prezentare

Welde Romania